Ett smart abonnemang för hela familjen.
Nu kan du handla glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj utan att behöva betala hela summan på en gång.


Som BrilliantKund får du ett köputrymme på 15 000 kr att handla för i våra butiker. Oavsett hur mycketav ditt köputrymme du handlat för betalar du endast 295 kr/månad. Helt räntefritt! Dessutom via autogiro för att det skall bli så enkelt som möjligtför dig att vara BrilliantKund.

I månadsbeloppet ingår en administrationsavgift om 14 kr/månad. I takt med att du delbetalar dina köp återskapas mer av ditt köputrymme så att du kan handla hos oss igen när nya behov uppstår.

Variera och komplettera din ”syngarderob” utefter dina behov och din livsstil. Att vara BrilliantKund lönar sig oavsett om du köper lite, mycket eller olika.

20 000 SEK i kreditutrymme*
Inga räntor/uppläggningsavgifter
295 SEK / månad i autogirodragning[varav 14 SEK / månad i aviavgift]

*Det enda kravet vi har är att du har fyllt 18 år, har en årlig inkomst på minst 100 000 kronor och inte har några betalningsanmärkningar. Du kan när som helst välja att betala av hela din skuld.

Kontaktlinser för barn och ungdom

Känn dig trygg med dina glasögon.
SynTrygg innefattar:

1 månads bytesrätt på dina glasögon


1 månads bytesrätt om du inte är nöjd med dina glasögon- oavsett orsak. Vi byter ut dina glasögon även om det bara är färgen som känns fel!

3 månaders tillvänjningsgaranti på progressiva glas

Om dina progressiva glasögon av någon anledning inte uppfyller dina förväntningar, gör vi naturligtvis först en ny undersökning om behov finns. Vi löser sedan din synkorrektion genom att byta glas om så behövs, allt  för att försäkra oss om att du blir nöjd som kund (Endast eventuell mellanskillnad betalas av dig som kund).

12 månaders skadeförsäkring

12 månaders skadeförsäkring gällande reparationer samt ersättning vid totalskada.